Общи условия за ползване

1. ЦЕНИ И НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

1.1. Цените на продуктите, обявени на сайта metal-attack.net са в Български лева и евро, съдържат 20% Данък Добавена Стойност, и подлежат на промяна от страна на Metal Attack Records.

1.2. Доставката се начислява в зависимост от стойността на пратката и вида на поръчаните стоки, както следва: 

 Доставка за София и страната - 4.34 лв. (до офис на Спийди), 7.34 лв. до адрес.


 Ако стойността на поръчката надвишава 100.00 лв., доставката е безплатна САМО до офис на Спиди

Възможна е доставка чрез Български Пощи. Цени за доставка съгласно тарифите на пощенския оператор. Пример:

Малък пакет с тегло до 2кг (8-10 CD или 2-3 LP) - 4.10 лв. (в цената са включени опции предимство, до поискване, известие за доставка, препоръка). При по-ниско тегло, съответно и цената е по-ниска.

Срок на доставка за България - 24-48 часа

 

1.3. Начини на плащане: 

По банков път - сумата се превежда по банков път чрез избрана от вас банка

Наложен платеж - сумата се заплаща на куриера. Важи само за поръчки, съставени изцяло от заглавия в наличност!

PayPal - Сигурна система за онлайн разплащания. Към крайната сума на поръчката се добавят 4% (такса Събирана от PayPal)
 

1.4. Необходимо е плащане за да се задвижи поръчка. Това условие не важи, когато сте избрали плащане чрез наложен платеж.

При поръчка, клиентът получава по електронната поща проформа фактура със сумата за плащане и данните за банковата сметка, по която трябва да бъде извършен превода (ако е избрано плащане по банков път). Превод по сметка може да бъде извършен от най-близката банка, пощенска станция или през Интернет с местна дебитна карта.

 


2. СРОКОВЕ И НАЧИНИ НА ДОСТАВКА


Срокът обикновено е до 3 дни за заглавия в наличност. Metal Attack Records предлага на своите клиенти доставка по каталог при заплащане на 30% от стойността на поръчката. Срокът на доставка за някои заглавия, които не са в наличност е ориентировъчен. Metal Attack Records се задължава да възстанови цялата сума при невъзможност да изпълни поръчката в рамките на 60 календарни дни.


3. РЕКЛАМАЦИИ И ОТГОВОРНОСТИ НА Metal Attack Records:


3.1. Закупените заглавия от сайта на Metal Attack Records можете да върнете в 7 дневен срок (за клиенти от България) или 30 дневен срок (за клиенти от други държави) от получаването им, при наличие на основанията, изброени в следващите точки.

3.2. Metal Attack Records приема рекламации за дефектни и повредени при производствения процес продукти или такива, които не отговарят на каталожната информация, по която е направена поръчката. Рекламациите се приемат на адрес: "Метъл Атак Рекърдс" ЕООД ул. "Козлодуйски Бряг" No. 6 1289 гр. София, с. Мировяне, като разходите за изпращането са за сметка на потребителя! Metal Attack Records подменя рекламираните екземпляри с нови от същото заглавие, а когато това е невъзможно, възстановява сумата, платена за тях.

За рекламации, моля ишете на имейл returns@metal-attack.net

 

3.3. При повреди настъпили по време на транспорт, потребителя има право да откаже получаване на поръчката, като за тази цел се изготвя протокол за повредена пратка. Metal Attack Records използва утвърдени методи за сигурно опаковане на поръчки, и не носи отговорност за повредени артикули по време на процес на доставка.

 

3.4. Повредени при транспорт пластмасови кутии не се приемат за рекламация, тъй като същите се считат за консуматив.


3.5. Metal Attack Records възстановява заплатената сума за неизпълнена поръчка:

  • при междувременно отпадане на дадено заглавие от каталозите
  • когато са минали 60 дни от датата на поръчката

3.6. Metal Attack Records не носи друга отговорност за неосъществена доставка по каквато и да е причина, освен до размера на направеното плащане и при условията, изброени по-горе.

3.7. При изчерпване на дадено заглавие от наличност Metal Attack Records си запазва правото да промени цената и статуса му като заглавие за поръчка по каталог и съответно срокът на доставката да се промени на "до 30 дни от датата на поръчката".

3.8. Metal Attack Records си запазва правото да променя цените на стоките, без предварително предупреждение.