Dio 2005 2CD - Evil Or Divine: Live In New York (2021 Deluxe Remastered Mediabook)

  • Кат. номер: 4050538629682

Year: 12.02.2021
EAN: 4050538629682
Media type: CD

Label: BMG
Genre: Heavy Metal

Disc 1
1. Killing the Dragon    
2. Egypt (The Chains are On)    
3. Children of the Sea    
4. Push    
5. Drum Solo    
6. Stand up and Shout    
7. Rock and Roll    
8. Don't Talk to Strangers    
9. Man on the Silver Mountain (Rainbow cover)    
10. Guitar Solo (Doug Aldrich)    
11. Long Live Rock 'N' Roll (Rainbow cover)    
12. Man on the Silver Mountain (Reprise)    
Disc 2
1. Intro to Lord of the Last Day    
2. Lord of the Last Day    
3. Fever Dream    
4. Holy Diver    
5. Heaven and Hell (Black Sabbath cover)    
6. The Last in Line    
7. Cheers for an Encore    
8. Rainbow in the Dark    
9. We Rock


Ronnie James Dio Vocals
Simon Wright Drums
Scott Warren Keyboards
Jimmy Bain Bass
Doug Aldrich Guitars
30,00 BGN
Базова цена:30,00 BGN
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!